BE YONDERFUL!

Hållbara projekt & engagerande kommunikation

YONDERFUL NEWS
juli 13, 2023

På luffen – med tåg till medelhavet!

På Yonderful är det semestertider och Anna har testat att åka tåg till medelhavet. Läs artikeln där hon också ger sina bästa tips här.
YONDERFUL NEWS
juli 13, 2023

Projektledning av miljödiplomering

Till hösten hjälper vi Falu pastorat med projektledning av Svenska kyrkans miljödiplomeringen steg 2.
YONDERFUL NEWS
maj 13, 2023

Hållbarhet och kundupplevelsen i fokus hos Folksam

Vi dokumenterade och stod för kommunikationen med hjälp av Graphic Recording under Folksams stora medarbetarkonferens på Högbo bruk.

Om oss

YONDERFUL är samarbetspartnern för dig som vill förstå din omvärld, hitta nya affärsmöjligheter och nå ut till din publik med långsiktigt hållbar kommunikation.

Vår historia

Efter att under många år ha arbetat och verkat inom områdena marknad, kommunikation, design, innovation och affärsutveckling ville vi samla all kompetens under ett gemensamt paraply. Det var då YONDERFUL tog form.

Vår Tro

Vi är övertygade om att det är i dialogen med kunder, medarbetare, och intressenter som utveckling sker och att transparent kommunikation skapar delaktighet och engagemang. Vi tror även att vi kan vara en positiv kraft och en avlastande resurs för många högt belastade organisationer.

Vår Mission

YONDERFUL finns till för de företag och organisationer som vill förstå sin omvärld, utveckla sitt erbjudande, bygga hållbara kommunikationskoncept och nå ut till sin publik. Vi ska bidra med effektiva verktyg och metoder samt vara en drivande, kreativ och långsiktig samarbetspartner.

Anlitade av

Kontakt

Krangatan 1, 721 32 Västerås

+46 (0)70 777 81 37

Grundare

Anna Bjerne
anna@yonderful.se
0733-67 00 50

Frida Birkelöf
frida@yonderful.se
0707- 77 81 37

Nyfiken på YONDERFUL?

Vill du vara med på vår resa? Hör av dig till oss om du är nyfiken på oss och tror att du skulle kunna bidra till vår vision/mission.