BE YONDERFUL!

Hållbara projekt & engagerande kommunikation

YONDERFUL NEWS
maj 18, 2022

Framtidsarenan för barn & unga

Samhällskontraktets Framtidsarena ger invånare, kommunen, civilsamhället, näringslivet och akademin en unik möjlighet att mötas över gränser.  Fokus under veckan var att kraftsamla för att unga ska må bra, klara av…
YONDERFUL NEWS
december 20, 2021

Träffpunkt hållbarhet

Under 2022 processleder vi Träffpunkt Hållbarhet på uppdrag av Region Västmanland. Vi utvecklar konceptet för att skapa ett forum för dialog och utveckling.  
YONDERFUL NEWS
december 8, 2021

Samhällskontraktet

Vi dokumenterar och skapar kommunikation för Samhällskontraktet under deras Framtidsarena i Eskilstuna. Temat för veckan är Livslång hälsa och välbefinnande och programmet är fullspäckat. Under 2022 kommer vi fördjupa samarbetet…

Om oss

YONDERFUL är samarbetspartnern för dig som vill förstå din omvärld, hitta nya affärsmöjligheter och nå ut till din publik med långsiktigt hållbar kommunikation.

Vår historia

Efter att under många år ha arbetat och verkat inom områdena marknad, kommunikation, design, innovation och affärsutveckling ville vi samla all kompetens under ett gemensamt paraply. Det var då YONDERFUL tog form.

Vår Tro

Vi är övertygade om att det är i dialogen med kunder, medarbetare, och intressenter som utveckling sker och att transparent kommunikation skapar delaktighet och engagemang. Vi tror även att vi kan vara en positiv kraft och en avlastande resurs för många högt belastade organisationer.

Vår Mission

YONDERFUL finns till för de företag och organisationer som vill förstå sin omvärld, utveckla sitt erbjudande, bygga hållbara kommunikationskoncept och nå ut till sin publik. Vi ska bidra med effektiva verktyg och metoder samt vara en drivande, kreativ och långsiktig samarbetspartner.

Anlitade av

Kontakt

Krangatan 1, 721 32 Västerås

+46 (0)70 777 81 37

Grundare

Anna Bjerne
anna@yonderful.se
0733-67 00 50

Frida Birkelöf
frida@yonderful.se
0707- 77 81 37

Nyfiken på YONDERFUL?

Vill du vara med på vår resa? Hör av dig till oss om du är nyfiken på oss och tror att du skulle kunna bidra till vår vision/mission.