BE YONDERFUL!

Hållbara projekt & engagerande kommunikation

YONDERFUL NEWS
februari 20, 2023

Business as usual?

I samarbete med twentyten kan vi nu erbjuda er möjlighet att i en kreativ och utforskande miljö prova på Hållbar Affärsinnovation. Utifrån verksamhetens förutsättningar och mål skapar vi en testmiljö…
YONDERFUL NEWS
februari 15, 2023

Visuell kommunikation på Södertörn

Åter igen har Yonderful fått ansvaret för kursen i visuell kommunikation på Södertörn högskola. Vi ses i vår!
YONDERFUL NEWS
januari 20, 2023

Hållbarhets-programmet Myran

På uppdrag av Enköpings kommun arbetar vi med att designa och lansera ett hållbarhetsprogram med start i stadsdelen Myran. Vi hoppas kunna dra vårt strå till stacken 🙂

Om oss

YONDERFUL är samarbetspartnern för dig som vill förstå din omvärld, hitta nya affärsmöjligheter och nå ut till din publik med långsiktigt hållbar kommunikation.

Vår historia

Efter att under många år ha arbetat och verkat inom områdena marknad, kommunikation, design, innovation och affärsutveckling ville vi samla all kompetens under ett gemensamt paraply. Det var då YONDERFUL tog form.

Vår Tro

Vi är övertygade om att det är i dialogen med kunder, medarbetare, och intressenter som utveckling sker och att transparent kommunikation skapar delaktighet och engagemang. Vi tror även att vi kan vara en positiv kraft och en avlastande resurs för många högt belastade organisationer.

Vår Mission

YONDERFUL finns till för de företag och organisationer som vill förstå sin omvärld, utveckla sitt erbjudande, bygga hållbara kommunikationskoncept och nå ut till sin publik. Vi ska bidra med effektiva verktyg och metoder samt vara en drivande, kreativ och långsiktig samarbetspartner.

Anlitade av

Kontakt

Krangatan 1, 721 32 Västerås

+46 (0)70 777 81 37

Grundare

Anna Bjerne
anna@yonderful.se
0733-67 00 50

Frida Birkelöf
frida@yonderful.se
0707- 77 81 37

Nyfiken på YONDERFUL?

Vill du vara med på vår resa? Hör av dig till oss om du är nyfiken på oss och tror att du skulle kunna bidra till vår vision/mission.