BE YONDERFUL!

Hållbara projekt & engagerande kommunikation

YONDERFUL NEWS
september 25, 2022

Välkommen till oss Maria!

Vår vän och projekt-kollega Maria Lindgren har flyttat in hos oss på herrgården. Vi har tidigare jobbat tillsammans i Naturligtvis Bäckby och nu har vi nya samarbeten på gång. To…
YONDERFUL NEWS
september 20, 2022

Utbildningsmaterial för Svenska kyrkan

Vårt arbete för Svenska kyrkan har mynnat ut i ett utbildningsmaterial om "Färdplan för klimatet". I samverkan med Sensus och Learnify har den utbildning som vi tidigare hållt på plats…
YONDERFUL NEWS
juli 1, 2022

Vi har flyttat in på herrgård

Yonderful har blivit med nytt kontor. Sedan i våras hittar ni oss på Johannisbergs herrgård. Välkommen in på en kaffe om du har vägarna förbi.

Om oss

YONDERFUL är samarbetspartnern för dig som vill förstå din omvärld, hitta nya affärsmöjligheter och nå ut till din publik med långsiktigt hållbar kommunikation.

Vår historia

Efter att under många år ha arbetat och verkat inom områdena marknad, kommunikation, design, innovation och affärsutveckling ville vi samla all kompetens under ett gemensamt paraply. Det var då YONDERFUL tog form.

Vår Tro

Vi är övertygade om att det är i dialogen med kunder, medarbetare, och intressenter som utveckling sker och att transparent kommunikation skapar delaktighet och engagemang. Vi tror även att vi kan vara en positiv kraft och en avlastande resurs för många högt belastade organisationer.

Vår Mission

YONDERFUL finns till för de företag och organisationer som vill förstå sin omvärld, utveckla sitt erbjudande, bygga hållbara kommunikationskoncept och nå ut till sin publik. Vi ska bidra med effektiva verktyg och metoder samt vara en drivande, kreativ och långsiktig samarbetspartner.

Anlitade av

Kontakt

Krangatan 1, 721 32 Västerås

+46 (0)70 777 81 37

Grundare

Anna Bjerne
anna@yonderful.se
0733-67 00 50

Frida Birkelöf
frida@yonderful.se
0707- 77 81 37

Nyfiken på YONDERFUL?

Vill du vara med på vår resa? Hör av dig till oss om du är nyfiken på oss och tror att du skulle kunna bidra till vår vision/mission.