Välkomna till Yonderful!

Många nybildade och mindre bolag vi möter efterfrågar en annan typ av marknadsstöd än det stöd större byråer ofta erbjuder. Därför har vi paketerat ett antal tjänster. Det händer att våra kunder har behov av avlastning i det löpande kommunikationsarbetet eller av att få tillgång till vår expertis i specifika projekt. Många är nöjda med vår abonnemangstjänst med garanti om ett visst antal timmar per månad till en i förväg bestämd kostnad. Vi sätter då in de kompetenser som behövs för att lösa uppgiften.

YONDERFUL är samarbetspartnern för dig som vill förstå din omvärld, hitta nya lösningar och nå ut till din publik med långsiktigt hållbar kommunikation. Vi är experter på att analysera och förtydliga komplex information samt att skapa innovativa kommunikationskoncept. Vi har vana av att arbeta med nya bolag och älskar att kasta oss in i nya, spännande affärsidéer.

Har ditt bolag behov av eller fått stöd för marknadsföringsinsatser?

Fyll i ditt namn och din e-post nedan så hör vi av oss och berättar om vad vi kan hjälpa er med.

Marknadsanalys

Vi ser till att ni får den information som ni behöver inför viktiga beslut för att kunna navigera rätt framåt. Genom konsumentpaneler, workshops eller intervjuer går vi på djupet i olika frågor med målet att få kunskap och skapa engagemang. Våra analyser och beslutsunderlag förpackas alltid på sådant sätt så att informationen blir användbar och glasklar.

Grafisk profil & logotyp

Vi är grymma på att skapa logotyper och ikoner som bidrar till att bygga starka varumärken. När vi får i uppdrag att ta fram en presentation brukar vi samtidigt dokumentera och samla allt vi gör vilket resulterar i en enklare grafisk profil.

Presentationer

Vi är experter på att skapa bra presentationsmaterial när du vill kommunicera med kunder, investerare eller partners. Vi förmedlar och förtydligar komplex information. Genom visualisering och textdesign kan vi skapa förståelse och överblick av information och sammanfatta exempelvis analyser, statistik, rapporter, målsättningar och vision.

Kundcase & testimonials

Vi skapar det innehåll ni behöver för att lyfta lyckade kundcase som en del i er content marketing. Vi intervjuar era kunder och skriver artiklar för spridning digitalt på webben eller i sociala medier. Intervjuerna fångar upp kundernas erfarenheter från tjänsten/produkten samt deras framtida behov vilket blir viktig information i säljdialogen.