Skip to main content

Paketera och kommunicera din affärsidé

Hej, vad roligt att du har hittat hit! Vi är Yonderful och vi hjälper startups att undersöka marknaden och kommunicera sin affärsidé.

Vårt erbjudande

Är ni en startup som behöver ta reda på mer om marknaden, målgrupperna eller befintliga lösningar innan ni vågar satsa på er nya affärsidé? Behöver ni kunna kommunicera er idé trovärdigt och intressant?

Vi hjälper er att intervjua målgrupper eller andra viktiga aktörer, analysera befintlig statistik och information och sammanfatta arbetet i ett visuellt och tydligt beslutsunderlag. Oavsett om ni ska möta investerare, nya kunder eller andra intressenter ser vi till att ni har ett proffsigt presentationsmaterial som beskriver erbjudandet och vilka behov ni löser. Vi hjälper er att ta fram en grafisk profil, logotyp, enklare webbsida samt visualiseringar och storytelling.

Kartläggning

Vi fångar in och sammanfattar statistik, data och information och utreder förutsättningar för nya affärsidéer och verksamhetsutveckling. Genom dialog och intervjuer med potentiella kunder och intressenter fångar vi upp nuläge, trender och behov som hjälper er att tolka marknadspotentialen. Allt sammanställs i en visuell och tydlig kartläggning som verifierar er affärsidé samtidigt som ni får ett beslutsunderlag  inför kommande satsningar.

Webbsida

Vi hjälper er att bygga en webbsida så att ni kan berätta om er och ert erbjudande och börja kommunicera med målgruppen. Vi bygger webbsidan i WordPress och använder temat Salient. Vi tycker det är en väldigt bra kombination som går att anpassa väl till olika verksamheter och behov. Vi kan även hjälpa er att sökordsoptimera webbsidan samt sätta upp Sociala Medier.

Grafisk profil

Kommunikation spelar en avgörande roll för framgång. Ett varumärke med en tydlig värdegrund, röst och position kommer att lyckas. Vi hjälper er att ta fram en logotyp och ett grafiskt manér som speglar er verksamhet och skapar igenkänning genom ett enhetligt utseende i all kommunikation oavsett kanal.

Presentation & kommunikation

Att utifrån komplex information ta fram lättbegriplig och kreativ kommunikation är vår främsta styrka. Vi hjälper er att nå ut till era målgrupper med intresseväckande och målgruppsanpassad kommunikation, oavsett om ni kommunicerar till kunder,  investerare eller andra intressenter. Visualiseringar, illustrationer, animeringar och storytelling är exempel på informationsdesign som vi använder för att skapa presentationsmaterial och kommunikation som når fram och ger resultat.

Kontakt

Kommunikation Kartläggning Hållbarhetsarbete

Anna Bjerne

Projektledare/analys

+46 733 67 00 50
anna@yonderful.se

Kommunikation Kartläggning Hållbarhetsarbete

Frida Birkelöf

Processledare/design

+46 707 77 81 37
frida@yonderful.se

Yonderful kunder